Virtuvės akcentas – patiekalai ant grotelių

Ko gero tai vienintelė vieta Gedimino prospekte, esanti pačiame centre, kur galima ragauti ant malkinio griliaus ruoštų patiekalų. Taip pat galite paskanauti dviejų rūšių „Budweiser“, airių pasididžiavimo juodojo Murphy, vokiško Edingerio,olandiško Heineken, belgiško Bachus(vyšnių skonio alus), Vilkmergės: balto, tamsaus, gyvo, bei Pakruojo krašto Varniukų alaus. Virtuvės šefai Borisas Lisovskij ir gruzinų tautos virtuvės šefas ALEKSEJ TCHILIŠVIL, turintys ilgametę patirtį, su malonumu sukiojasi virtuvėje: „Turime išties nemažą patiekalų, keptų ant grotelių, pasirinkimą. Kepame mėsą, žuvį, daržoves – išsirinks kiekvienas. Didelio populiarumo sulaukė jautienos didkepsnis, kuris kainuoja vos 34,50 Lt, kaukazietiški koldūnai CHINKALI. Karka, vištų sparneliai taip pat ruošiami ant grotelių. Norintiems ypatingo gardumyno, siūlome ragauti kepto varškės sūrio su medumi. Valgiaraštį naujais patiekalais papildysime kas kelis mėnesius“, – atskleidė p. Aleksej. Taipogi čia galite skanauti ir naminės giros, kuri gaminama tik iš natūralių produktų.

 

MG-NAUJAKUINaktinis siautulys bei virtuvė dirbanti iki 6 valandos ryto

Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį, nuo 22 valandos čia verda naktinis gyvenimas – DJ’ai,-Teacher, vykdoma griežta face kontrolė. „Juoda raudona“ – vienintelė vieta Vilniuje, kur galima užsukti paryčiais ir ragauti ant grilio keptų patiekalų. Klientų virtuvė veikia iki 6 valandos ryto, todėl alkis naktį negresia.

 

Puiki vieta šventėms

Vienu metu „Juoda raudona“ gali linksmintis iki 250 žmonių. Tai puiki vieta vakarėliams, furšetams, įmonės ar privačioms šventėms, uždariems vakarams. Čia sukurta erdvė visoms pramogoms – baras, šokių aikštelė, vieta muzikantams ar Dj’ui, patogūs minkštasuoliai, įmantrus interjeras bei daug erdvės – ko dar reikia šventei? Dekoracijos bei visos kitos smulkmenos derinamos individualiai.

 

Laukiame ir sporto aistruolių, varžybos transliuojamos dideliame ekrane.